Meistä

Olemme 6-henkinen eläinrakas maanviljelijä perhe Myrskylästä Itä-Uudeltamaalta. Meillä on lypsykarjaa, lampaita sekä näitä ihania australianlabradoodleja. Pyöritämme työksemme tätä tilaa perheen ja harjoittelijoiden voimin. Asumme keskellä kauneinta maaseutua. 


Syy siihen että meille on tullut ALD on se että olemme, molemmat vanhemmat, allergisia koirille. Halusimme kuitenkin allergiaystävällisen ja luotettavan koiran. Meidän nuorin lapsi oli silloin 2-vuotias ja halusimme olla varmoja että lattialla pyörivä lapsi ja koira voivat olla samassa huoneessa ilman ongelmia. Myös lasten ystävien pitää pystyä vierailemaan ilman että heidän tarvitsee pelätä koiria.


Kaikki meidän jalostuskoirat eivät asu meidän luona vaan heille on etsitty hyvät sijoitusperheet joiden luona he saavat paljon huomiota ja rakkautta. Pihalla meillä on reilusti tilaa missä koirat saavat juosta ja leikkiä vapaasti. Samalla koirat saavat tottua erilaisiin ääniin, sekä lasten että erilaisten työkoneiden ääniin.


Kasvatamme rodunmukaisia, ihanan pörröisiä ja ihmisrakkaita australianlabradoodleja. Kuulumme maailmanlaajuiseen rotujärjestöön WALAan. Pyrimme kasvattamaan pennut vastuullisesti maalaisjärjellä, pieni pilke silmäkulmassa. Koirien kasvattajana toimiminen on hauskaa ja se pitää myös näkyä.